Vrijwilligers

Voor onze locaties binnen Saxenburgh zijn wij voortdurend op zoek naar vrijwilligers die extra zorg en aandacht willen besteden aan onze cliënten. Inmiddels zijn er bij Saxenburgh ongeveer 800 vrijwilligers actief. Met hun helpende hand, luisterend oor en waar nodig een geruststellend woord, zijn zij onmisbaar.

Wat doen onze vrijwilligers?
Vrijwilligers worden ingezet bij verschillende activiteiten en verrichten geen zorginhoudelijke taken. Vrijwilligers worden ingezet met als doel, het geven van extra zorg en persoonlijke aandacht aan onze cliënten. Activiteiten die vrijwilligers ondernemen zijn zowel direct cliënt gericht als ook ondersteunend bij door professionals te verrichten taken.

Wat wij onze vrijwilligers bieden!
Binnen al onze locaties bieden wij onze vrijwilligers een verantwoordingsvolle en gewaardeerde werkplek. Om dit te onderstrepen bieden wij onze vrijwilligers de mogelijkheid om deel te nemen aan persoonlijke ontwikkelmomenten. De Saxenburg Groep biedt de vrijwilliger dan ook professionele ondersteuning bij de uitoefening van zijn/haar taken.

Wat wij verwachten van onze vrijwilligers.
Een gastvrije en betrokken instelling zal leiden tot een prettige samenwerking met zowel onze cliënten als ook de vaste medewerkers.
Wij gaan uit van het principe: vrijwilligerswerk is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Het serieus nemen van taken en verantwoordelijkheden van de vrijwilliger en van Saxenburg wordt middels een overeenkomst vastgelegd.

Wilt u vrijwilliger worden?
Heeft u tijd over en zoekt u een manier om die tijd nuttig en met meerwaarde voor de medemens in te zetten, dan bent u bij één van onze locaties van harte welkom.
Onze locaties bevinden zich in Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden en Ommen. Bekijk onze folder: 'Vrijwilligers werk gewoon doen'.

Wilt u vrijwilliger worden? Klik op de specifieke locatie om u aan te melden:  Aleida Kramer, Clara Feyoena Heem, Marsch Kruserbrink, Nijenhaghen, Oldenhaghen, Oostloorn, de Schoutenhof, 't Vlierhuis, 't Welgelegen
Vul het formulier hieronder in om aan te melden voor het  Saxenburgh Medisch Centrum.

Aanmeldingsformulier

Wilt u ook hulp bieden als vrijwilliger binnen Saxenburgh Medisch Centrum? Dan kunt u zich hier aanmelden via het onderstaande aanmeldingsformulier.