Saxenburgh Rookvrij

Saxenburgh wil de gezondste werkgever van het Vitaal Vechtdal zijn. Wij stimuleren gezond gedrag.

 

Daarom zijn per 1 juli 2016 al onze gebouwen èn terreinen rookvrij.

Roken is hier dus niet toegestaan. Zo willen wij bijdragen aan een gezonde omgeving voor iedereen die bij ons verblijft - patiënten, cliënten, bezoekers, leveranciers, medewerkers, vrijwilligers - iedereen.
De ouderenzorglocaties hebben een woonfunctie. Daar houden we rekening mee. Alleen voor deze cliënten maken wij een uitzondering.

Wij zetten ons in voor vitale mensen in een Vitaal Vechtdal en omgeving. Als u daar hulp bij nodig heeft, dan zijn wij er voor u! U kunt onderstaand contactformulier met de longverpleegkunde invullen.  

 

Contactformulier Longverpleegkundige

Graag wil ik contact met de longverpleegkundige van de Saxenburgh Groep om mij voor te laten lichten over de mogelijkheden waarmee ik ondersteund kan worden om te stoppen met roken.

Na verzenden van dit formulier ontvangt u zo snel mogelijk een uitnodiging. Voor deze ondersteuning declareren wij de kosten bij uw zorgverzekeraar. Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor een stoppen-met-rokenprogramma. Wij raden u aan dit van tevoren te controleren. Voor medewerkers van de Saxenburgh Groep geldt, dat wanneer u hiervoor niet verzekerd bent, de Saxenburgh Groep deze kosten voor u vergoedt.