Vakantiedialyse

Het is mogelijk dat u niet in de buurt van het DialyseCentrum Hardenberg woont, maar hier wel tijdelijk verblijft voor bijvoorbeeld een vakantie of familiebezoek.

Het DialyseCentrum Hardenberg biedt u de gelegenheid om tijdens uw vakantie in het Vechtdal te dialyseren in Hardenberg.

Het Vechtdal
Het Vechtdal biedt alles voor een heerlijke vakantie. In deze prachtige omgeving zijn er volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen, gezellig te winkelen of een pretpark te bezoeken. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de VVV Hardenberg: www.vechtdaloverijssel.nl. Voor de activiteiten in onze regio naar de website: www.stadhardenberg.nl/agenda

Dialyse
Dialysepatiënten die in het Vechtdal vakantie vieren, kunnen bij ons terecht voor hun behandeling. Wij bieden hemodialyse en ondersteuning bij peritoneaaldialyse. Ons team garandeert u een zorgeloze vakantie!

Tijdig reserveren
Gaat u vakantie vieren in het Vechtdal en wilt u bij ons komen dialyseren, neem dan tijdig contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om uw behandeling goed te regelen.

Aanmelden

Wilt u meer informatie, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via de mail.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08.30-16.00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0523-276790 of via de mail dialysecentrumhardenberg@sxb.nl