Beterdichtbij - direct in contact met uw arts

Beterdichtbij - direct in contact met uw arts

Voor of na een ziekenhuisafspraak zitten patiënten vaak met allerlei vragen. Makkelijk en veilig uw vraag stellen aan uw eigen arts of andere zorgverlener. Dat kan via BeterDichtbij.

Bekijk hoe makkelijk het werkt, ook voor u. Vragen kunnen gaan over een afspraak of parkeren maar ook over ziekte of gezondheid. 

BeterDichtbij is een initiatief van de Vereniging van Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ), een vereniging van 33 algemene ziekenhuizen verspreid over heel Nederland. Deze ziekenhuizen geven u zorg dichtbij, in uw eigen regio, en waarbij de menselijke maat vanzelfsprekend is.

Direct in contact met uw eigen arts

De BeterDichtbij app is beschikbaar voor iedereen in de regio van het ziekenhuis en gratis te downloaden. De app kan ook worden gebruikt voor praktische vragen aan het ziekenhuis. Bijvoorbeeld over een afspraak of parkeren. 

Makkelijk en veilig uw vraag stellen aan uw eigen arts of andere zorgverlener.
Ben je patiënt bij Saxenburgh, dan kan je worden uitgenodigd om direct met de arts te appen. Patiënten kunnen bijvoorbeeld persoonlijke vragen stellen en onderzoeksuitslagen van het ziekenhuis op hun telefoon ontvangen met BeterDichtbij.

Klik op onderstaande banner om naar onze pagina binnen de website van Beterdichtbij te gaan. Registreren voor Beterdichtbij app?  Op onze instructiepagina kunt u meer informatie vinden over het registreren.