Gezocht! Vliegende keep: die graag op zorgvisite komt

Wil je met ons mee ontdekken? 

 

Wat doen wij:

De Saxenburgh biedt medische en ouderenzorg in de regio Ommen, Hardenberg, Gramsbergen en Coevorden voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. Een goed leven, in een gastvrije en veilige omgeving, dat is wat wij onze bewoners toewensen.

Wat ga jij doen:

Vanuit het oogpunt “samen kunnen we veel bereiken” ga jij met een leuk team collega’s de ouderen die nog op zichzelf wonen, helpen met verpleegkundige (thuis)zorg. Naast de verpleegkundige en verzorgende handelingen bouw je een band op met de mensen. Je stimuleert de bewoners om zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven zodat ze de regie in handen houden. Weet je iets nog niet? Wil je bijleren, of wil je graag meer taken naast de inhoudelijke zorg?  Bij ons zijn er mogelijkheden genoeg.

Jouw hart gaat uit naar ouderen. In deze rol ben je een echte coördinator. Je bent de schakel tussen meerdere instanties zoals huisartsen, fysio, diverse stichtingen en de ouderen. Je bezoekt de mensen bij hen thuis. Hierdoor heb je enorm veel afwisseling in je werkzaamheden en maakt dat geen dag hetzelfde is.

Klinkt dit als jouw droombaan?

Dan herken jij jezelf ook in de volgende punten:

  • Verpleegkundige en ADL  taken met affiniteit voor extramuraal (niveau 4)
  • Je bent een kei in het nemen van beslissingen en het communiceren, met de ouderen, familie en andere betrokkenen, maar ook tijdens overdrachten en rapportage aan collega’s
  • Je bent een echte coördinator en je hebt humor :)
  • Je spreekt de taal van de cliënt en bent sociaal vaardig

Enthousiast?

Ben je enthousiast en benieuwd op welke locaties jij zou kunnen gaan werken? Dan zijn wij razend benieuwd naar je! Bel naar 0523 27 7471 voor meer informatie.
Je kunt je cv en motivatie sturen naar pa@sxb.nl