Gezocht! Zonnetje in huis

Wij zijn op zoek naar een "Zonnetje in huis" die ouderen laat stralen!

Als ik het niet meer weet, geef je mij dan je hand?
Wil je mij leiden, door dit verwarrende land?
Als ik het niet meer kan, wil je mij dan laten zien hoe het moet?
Wil je mij helpen en laten zien hoe jij dat doet?

gedicht van Monika Eberhart

Wat doen wij:

De Saxenburgh biedt medische en ouderenzorg in de regio Ommen, Hardenberg, Gramsbergen en Coevorden voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. Een goed leven, in een gastvrije en veilige omgeving, dat is wat wij onze bewoners toewensen.

Wat ga jij doen?

Als verpleegkundige heb je naast de verpleegkundige en ADL taken ook een coachende rol en denk je mee in het geval van ongevallen en moeilijke situaties. Je wilt van toegevoegde waarde zijn. Weet je iets nog niet? Wil je bijleren, of wil je graag meer taken naast de inhoudelijke zorg?  Bij ons zijn er mogelijkheden genoeg.

Je realiseert je altijd dat de mensen hier wonen, het moet voor hen een gezellige, comfortabele en veilige plek zijn waar ze zichzelf mogen zijn. Wil jij die extra stap zetten om aan te sluiten bij de beleving van de bewoner? Zou jij marktplaats afspeuren naar een accordeon omdat meneer Janssen deze vroeger zo graag bespeelde en dat nu zo mist? Met jouw liefde en betrokkenheid maak jij van hun huis een echt thuis.

Klinkt dit als jouw droombaan?

Dan herken jij jezelf ook in de volgende punten:

  • Verpleegkundige en ADL  taken (niveau 4)
  • Je hebt een coachende rol
  • Ondersteunen en meedenken moeilijke situaties
  • Jij maakt makkelijk contact met zowel bewoners, familie, collega’s en andere betrokken en betrekt hen actief bij de zorg
  • Je bent creatief en hebt humor :)

Enthousiast?
Is dit de baan waar jij met plezier voor plezier kunt zorgen? Dan zijn wij razend benieuwd naar je! Stuur ons je CV via pa@sxb.nl en tenminste één goede reden waarom wij met jou in gesprek moeten gaan.
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Gerjan Janssen 0523 27 6961 , mail naar pa@sxb.nl of vul onderstaande formulier.