Gezocht: Flexibele doener!

Wij zoeken een flexibele doener: die met aandacht, aandacht geeft!

Zorgen moet je niet maken, maar doen!

Wat doen wij:

De Saxenburgh biedt medische en ouderenzorg in de regio Ommen, Hardenberg, Gramsbergen en Coevorden voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. Een goed leven, in een gastvrije en veilige omgeving, dat is wat wij onze bewoners toewensen.

Wat ga jij doen:

Als verpleegkundig bouw je naast je verzorgende handelingen een band op met de ouderen. Je stimuleert de bewoners om binnen hun mogelijkheden, zelf ook wat te doen, dat houdt ze actief. Weet je iets nog niet? Wil je bijleren, of wil je graag meer taken naast de inhoudelijke zorg?  Bij ons zijn er mogelijkheden genoeg.

Jouw hart gaat uit naar ouderen. Met liefde en betrokkenheid maak jij van hun huis een echt thuis. Je draait verschillende diensten en de afwisseling in je werkzaamheden maakt dat geen dag hetzelfde is.  Ach, en af en toe een spelletje doen met iemand als onderdeel van je werk is zo gek nog niet toch?

Klinkt dit als jouw droombaan?

Dan herken jij jezelf ook in de volgende punten:

  • Verpleegkundige met affiniteit voor somatiek en ADL  taken (niveau 4)
  • Je bent een kei in het nemen van beslissingen en maakt makkelijk contact met zowel bewoners, familie, collega’s en andere betrokken en betrekt hen actief bij de zorg
  • Je bent een echte doener en je hebt humor :)

Enthousiast?

Is dit de baan waar jij met plezier voor plezier kunt zorgen? Dan zijn wij razend benieuwd naar je! Stuur je CV naar pa@sxb.nl en tenminste één goede reden waarom wij met jou in gesprek moeten gaan!
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Gerjan Janssen via 0523 27 6961 of mail naar pa@sxb.nl