Wij zoeken een Arts – Assistent SEH

Wie zijn wij?

De SEH is een dynamische en uitdagende afdeling waar je patiënten met zeer uiteenlopende pathologie zult behandelen.

Wat ga je doen?

Door het veelzijdige karakter van de activiteiten leent de functie zich uitstekend voor het verbreden en verdiepen van vakinhoudelijke kennis en werkervaring ter voorbereiding op diversevervolgopleidingen, waaronder diverse specialisaties, maar ook zeker de huisartsenopleiding.

Er heerst een uitstekendewerksfeer en er is laagdrempelig overleg met medisch specialisten. Je leert in korte tijd, in toenemende mate, zelfstandigfunctioneren als arts.

Wij bieden elke arts-assistent een uitgebreid inwerkprogramma, inclusief een de ‘ABCD-cursus’ en een cursus gericht op Intensive Care-vaardigheden (FCCS), geheel op kosten van het ziekenhuis. Ook zijn er volop mogelijkheden om andere cursussen naar eigen keuze te volgen.

Ben jij een enthousiaste, stressbestendige en professionele basisarts? Beschik je over ervaring binnen SEH of hebt de wens om je verder te ontwikkelen binnen de acute geneeskunde? Ben je collegiaal en leergierig dan en daarnaast bereid om op wisselende tijden en dagen te werken? Reageer dan spoedig op deze vacature.

Wat bieden we jou?

Naast arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en inschaling in FWG 65 (afhankelijk van leeftijd en ervaring),bieden wij je daarom onder andere:

  • arbeidsovereenkomst voor de duur van twee jaar;
  • opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
  • een uitstekende werksfeer en laagdrempelig overleg met medisch specialisten;
  • goede bereikbaarheid van onze ziekenhuislocatie, zowel met het OV als per auto gratis parkeren;
  • een mensgerichte cultuur met korte lijnen.

Enthousiast?

Dan zijn wij razend benieuwd naar je! Stuur je CV met een korte motivatie naar pa@sxb.nl . Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op  met Janine Rogge (SEH arts) voor meer informatie via j.rogge@sxb.nl of telefonisch via 0523-276063.