Operatieassistent(en) Chirurgie

Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg, onderdeel van de Saxenburgh Groep, is op zoek naar Operatieassistent(en) Chirurgie! Gemiddeld 24 tot 36 uur per week (66,67-100%) aanstelling vindt plaats voor onbepaalde tijd.

 

Wij

 • zijn een zorgaanbieder van ziekenhuis-, ouderenzorg- en revalidatiezorg in de regio Ommen-Hardenberg-Coevorden
 • zijn een organisatie met de kenmerken: verbindend, optimistisch, dichtbij, kwaliteit en inventief
 • bieden jou werken in een prettige woonomgeving, het Vechtdal
  hebben vier goed uitgeruste operatiekamers voor de aanwezige basisspecialismen; algemene chirurgie, plastische chirurgie , orthopedie, gynaecologie, KNO, oogheelkunde en urologie
 • vormen een OK-team bestaande uit ongeveer 60 mensen
  werken met het bereikbare diensten
 • geven jou ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Denk aan specialisatie, aandachtsgebied en deelname aan projecten
  bieden marktconforme beloning

Door de grote betrokkenheid is het gelukt, door samen de schouders eronder te zetten, om nieuwbouw te realiseren. De toekomst van de Saxenburgh Groep ziet er goed uit en in 2020 zal het nieuwe ziekenhuis in gebruik worden genomen. Samen leveren wij een positieve bijdrage aan de kwaliteit van onze afdeling en aan de zorg voor onze patiënten.

Functie eisen

Jij

 • bent een NVZ gediplomeerd operatieassistent met recente ervaring
 • bent allround inzetbaar
 • hebt een enthousiaste, betrokken en collegiale instelling
 • bent stressbestendig en flexibel

Inschaling

Wat bieden wij
We bieden je een uitdagende functie. In eerste instantie bieden wij je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 55.

Daarnaast kun je een reiskostenvergoeding ontvangen via de fiscale uitruilregeling, hebben wij een eindejaarsuitkering en kun je gratis parkeren. Je kunt bij de Saxenburgh Groep gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen, zoals het Vitaal Vechtdal polis.

Enthousiast?

Dan zijn wij razend benieuwd naar je! Stuur je CV met een korte motivatie naar pa@sxb.nl . Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met Sietske Mulder, teammanager OK/CSA/Anesthesie, telefoon (0523) 27 60 00 (toestel 2215)

Bijzonderheden

Een deeltijd vanaf 24 uur gemiddeld per week (66,67%) is bespreekbaar.

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij de Saxenburgh Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Saxenburgh Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.