06 juli 2015

Revalidatie Orthopedie versterkt met OrthoXpert

Op dinsdag 30 juni 2015 tekende Dr. W.S.W. Verboom namens de maatschap Orthopedie van de Saxenburgh Groep de samenwerkingsovereenkomst met OrthoXpert in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg. De Saxenburgh Groep gaat een nauwere samenwerking aan met collega-praktijken in de regio: De Haere, Fysio Twenterand, FysioTotaal, Fysiotherapie en Training Coevorden en Fysiotherapie de Carrousel Ommen.

Vanaf 1 juli starten de orthopedisch chirurgen en fysiotherapeuten binnen de Saxenburgh Groep met het OrthoXpert Zorgplan. Het OrthoXpert Zorgplan is een behandelprogramma (voor en) na een knie, schouder of heup operatie. De inhoud van het behandelprogramma wordt stap voor stap in kaart gebracht om de revalidatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Alle behandelresultaten worden gemeten en vastgelegd om de kwaliteit van de behandeling te bewaken en zo te zorgen voor een optimaal resultaat. Intensief contact en afstemming van de behandeling direct na de operatie en bij de gezamenlijke controles, zorgen ervoor dat patiënten het best passende behandelprogramma krijgen.

De praktijken hebben veel ervaring met het uitvoeren van revalidatie trajecten in samenwerking met orthopeden. Kijk voor meer informatie op de website van OrthoXpert: https://www.orthoxpert.nl/expert-in-revalidatie/ of neem contact op via het contactformulier.