12 januari 2016

Lancering nieuwe Saxenburgh Groep website

Na hard werken is het zover! De Saxenburgh Groep heeft vanaf vandaag vrijdag 8 januari 2016 een nieuwe responsive website.

Patiënten en cliënten kunnen vanaf heden via www.saxenburgh.nl alle noodzakelijke informatie rondom ziekenhuiszorg, ouderenzorg en revalidatiezorg vinden. De website past zich aan naar het formaat beeldscherm en is geschikt voor desktop, mobiel en tablet. De vindbaarheid van specialisten en behandelaars, locaties, wachttijden, patiënteninformatie en adres- en telefoongegevens is vergroot door gebruik van verschillende weergave en zoekfuncties.

Het contact tussen mensen onderling, maar ook tussen mensen en organisaties verloopt steeds meer digitaal. Een levendige website met overzichtelijke informatie, waar communiceren plezierig en vriendelijk is, is daarbij een randvoorwaarde. Inmiddels bekijkt meer dan 80% van patiënten voorafgaand aan de keuze voor een ziekenhuis de website. Iets minder dan een jaar geleden werd daarom het deel van de ouderenzorg al vernieuwd. De website heeft op dit onderdeel bijna 10.000 bezoekers per maand, dat – en nog veel meer – is ook de verwachting voor de pagina’s van het ziekenhuis. Met de vernieuwing neemt de Saxenburgh Groep afscheid van de oude website die 6 jaar in gebruik is geweest.

Medisch specialisten eigen pagina

Op onze website vindt men naast algemene informatie over het ziekenhuis, het ‘smoelenboek’ als een nieuw onderdeel voor zorgconsumenten. Het smoelenboek is openbaar voor iedereen en biedt meer informatie over de medisch specialisten, behandelaars en specialisaties. De medisch specialisten zijn door een persoonlijke pagina beter vindbaar via Google. Bekijk alle Specialismen of zoek uw behandelend arts op de pagina van Specialisten en Behandelaars op de pagina's onder Afdelingen en poliklinieken kunt u de wachttijden, patiëntenfolders en contactgegevens vinden. De website biedt informatie als ondersteuning voor, tijdens en na zorg binnen de verschillende locaties van de Saxenburgh Groep.

Feedback doorgeven? Klik dan hier.