17 februari 2016

Voorbereidingen Zomerfair Aleida Kramer in volle gang

De Marktcommissie en het Wijksteunpunt van Zorgcentrum Aleida Kramer (onderdeel van de Saxenburgh Groep) organiseren dit jaar weer een grote Zomerfair. In tegenstelling tot andere jaren gaat dit plaatsvinden aan de achterzijde van het zorgcentrum op de grote parkeerplaats op zaterdag 21 mei 2016.

Het doel is om op deze fair ongeveer 40 kramen te plaatsen, waarbij vele leuke nevenactiviteiten georganiseerd zullen worden.
De opbrengsten komen ten goede aan de cliënten van Zorgcentrum Aleida Kramer.

Dit jaar zal ook RegioNet vertegenwoordigd zijn op de zomerfair. RegioNet bestaat uit een gevarieerde groep van enthousiaste ondernemers, die eens per 2 weken in het Wijksteunpunt van Aleida Kramer met elkaar aan tafel gaat.

Het Wijksteunpunt is een ontmoetingsplaats voor mensen in Coevorden. Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die het Wijksteunpunt kan bieden. De Wijksteunpunt coördinatoren Joop ten Caat of Debby Kuipers informeren u graag. tel.: (0524) 52 68 63.

Heeft u interesse om deel te nemen aan de Zomerfair, dan kunt u zich tevens aanmelden bij de marktcommissie middels: e-mail: e.galen@sxb.nl.