01 april 2016

Voorlichtingsavond spataderen in Röpcke-Zweers Ziekenhuis

Woensdag 6 april organiseert de Saxenburgh Groep een voorlichtingsavond over spataderen, speciaal voor mensen met vermoeide, dikke en onrustige benen. Naast het ontstaan en de diagnose, wordt er aandacht besteed aan de vergoeding van verschillende behandelmogelijkheden. De bijeenkomst vindt plaats in het Brasserie Santé en is gratis toegankelijk.

“Spataderen zijn vervelend, veroorzaken klachten en zijn niet mooi. Toch zijn mensen bang om een behandeling te ondergaan, terwijl het resultaat vaak prachtig is. Binnen zes weken na de behandeling zijn de meeste patiënten van hun klachten af. Ze hebben minder krampen en houden minder vocht vast. Daarnaast zijn de patiënten tevreden over het cosmetisch resultaat en dat is toch maar mooi meegenomen.” Verpleegkundig specialist Joost Koenen, verbonden aan de Saxenburgh Groep, legt uit wat hij voor zijn patiënten kan betekenen.

Wilt u zich opgeven voor deze interessante en informatieve bijeenkomst? Dat kan per mail: patientenvoorlichting@sxb.nl onder vermelding van naam en aantal personen. Op woensdag 6 april is de zaal om 19.45 uur open. Het programma begint om 20.00 uur en eindigt rond 21.45 uur. Locatie: Brasserie Santé, Röpcke-Zweers Ziekenhuis Hardenberg.

Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis is in het bezit van het Vaatkeurmerk en het Spataderkeurmerk van de Hart&Vaatgroep. Hiermee voldoet het ziekenhuis aan de kwaliteitseisen die de patiëntenorganisatie stelt aan vaatzorg in Nederland.