29 maart 2016

Bewoners genieten van beweegactiviteit met Olga Commandeur

Terwijl het buiten in Gramsbergen druk was met alle hardlopers en wandelaars, zetten de bewoners in het Welgelegen hun beste beentje voor! Olga Commandeur kwam op 26 maart naar ’t Welgelegen om samen met de bewoners een gezellige beweegactiviteit te ondernemen.

Wijksteunpunt Coördinator, Bea Passies: "De sfeer was direct gemoedelijk en Olga maakte eerst nog even een praatje met de bewoners en gaf aan waarom bewegen zo belangrijk is. Na een warming up deed ze een aantal oefeningen op muziek en dat werkte heel aanstekelijk op de bewoners.  Er werd goed fanatiek meegedaan en er werd zichtbaar genoten. De activiteit en het enthousiasme van Olga gaf gelijk weer motivatie om nog eens vaker te bewegen met elkaar in het Welgelegen. Dit alles mogelijk gemaakt door het evenement “Gramsbergen, daar loop je mee weg!” georganiseerd door Stichting ProGram."

Olga Commandeur heeft er door het bezoek in ’t Welgelegen vele kijkers bij gekregen, het programma ‘Nederland in beweging" zal hierdoor zeker hogere kijkcijfers scoren in 't Welgelegen!