06 juni 2016

Zwangerschapsvoorlichting 14 juni

Voor toekomstige ouders organiseert de Saxenburgh Groep op dinsdag 14 juni wederom een zwangerenvoorlichtingsavond. Zwangere vrouwen ontvangen tijdens deze avond een leuke goodiebag, samengesteld door medewerkers van de kraamafdeling. Belangstellenden zijn van 20.00 uur tot 22.00 uur van harte welkom in Brasserie Santé van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis. Deelname is gratis.

Het doel van deze avond is de aanstaande ouders goed te informeren, zodat er uiteindelijk met een goed gevoel op de zwangerschap en bevalling kan worden teruggekeken. De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de voorlichting:

• Wanneer moet ik bellen naar de verloskundige of het ziekenhuis
• Het verloop van een bevalling
• Pijnbestrijding rond de bevalling
• Keizersnede
• Uitleg over voeding voor de baby

Voor vragen of inlichtingen kunt u contact opnemen met het secretariaat Gynaecologie van 9.30 uur - 11.30 uur. Tel: (0523) 27 63 74. Belangstellenden voor de voorlichtingsavond kunnen zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op de website: www.saxenburgh.nl, Ziekenhuiszorg, Patiënten, Specialismen, Gynaecologie en verloskunde. Onderaan de pagina staat het aanmeldingsformulier. Ook kunt u een mail sturen naar: j.hiddink@sxb.nl