31 augustus 2016

Plastisch chirurg Saxenburgh Groep breidt werkterrein uit

Met ingang van 1 september breidt plastisch chirurg Diederik Hofstede zijn werkzaamheden in de Saxenburgh Groep uit. Patiënten kunnen vanaf dat moment vijf dagen per week bij hem terecht op het spreekuur of voor een ingreep. Behalve in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg, zal hij daarnaast ook spreekuur gaan houden in de Polikliniek Ommen en het Dagziekenhuis Aleida Kramer in Coevorden.

Hofstede is sinds 1 april werkzaam bij de Saxenburgh Groep. Voor de organisatie is dit een nieuw specialisme en daarmee een uitbreiding van het pakket aan basiszorg voor de mensen in de regio. De plastisch chirurg richt zich hoofdzakelijk op medisch noodzakelijke zorg. Denk hierbij aan borstreconstructie bij patiënten met borstkanker, behandeling van afwijkingen in het gelaat en behandeling van hand- en polsaandoeningen. Met name op dit laatste gebied ligt zijn specialisatie. Daarnaast kunnen patiënten ook terecht voor cosmetische behandelingen. Wie vragen heeft kan contact opnemen met de polikliniek (plastisch) chirurgie, telefoon (0523) 27 63 10.
Met het uitbreiden van het werkterrein naar de poliklinieken in Coevorden en Ommen is ook de plastische chirurgie dichterbij de mensen in de regio beschikbaar.