02 november 2016

Opbrengst najaarsmarkt voor aanschaf duofiets

De Saxenburgh Groep organiseert op zaterdag 5 november een najaarsmarkt in wijksteunpunt De Schout in De Schoutenhof in Hardenberg. De opbrengst van de markt is bestemd voor de aanschaf van duofietsen voor cliënten van verschillende ouderenzorglocaties van de Saxenburgh Groep, waaronder De Schoutenhof.

Bezoekers kunnen op de najaarsmarkt onder andere poffertjes kopen of een kop stevige erwtensoep. Ook staat er een kraam met fraaie werken van de breiclub van De Schoutenhof en is er een verloting met prachtige prijzen, waaronder een diner voor twee. “We hopen op veel deelnemers en bezoekers”, zegt Marry Seinen, coördinator van het wijksteunpunt. “Hoe meer geld er binnenkomt, hoe eerder we een duofiets kunnen aanschaffen. Met een duofiets kunnen we de leefwereld van onze cliënten een stukje vergroten. Samen met een familielid, vrijwilliger of verzorgende kunnen de cliënten fietstochtjes maken en deelnemen aan de samenleving. Is dat geen mooi doel?”

Wie ook met een kraam op de markt wil staan kan tot uiterlijk 28 oktober contact opnemen met de coördinator, te bereiken via infodeschout@sxb.nl, telefoon (0523) 74 50 87  of (06) 83 06 34 96.

De najaarsmarkt is zaterdag 5 november van 10.00 – 12.30 uur in het wijksteunpunt van De Schoutenhof (in woonwijk De Marslanden), Schoutenhof 27, Hardenberg. De entree is gratis.