19 december 2016

Kies uiterlijk 31 december voor de Vitaal Vechtdal Polis

Al ruim 15.000 inwoners van het Vechtdal profiteren inmiddels van de voordelen die de gratis Vitaal Vechtdal Polis biedt. Als één van de partners van Vitaal Vechtdal ondersteunt Saxenburgh Groep de Vitaal Vechtdal Polis. Daarom leggen wij u graag uit hoe u gebruik kunt maken van de voordelen én hoe u kunt helpen het Vechtdal weer een stukje vitaler te maken.

Wat is Vitaal Vechtdal?

Vitaal Vechtdal zet zich in voor een gezonde, actieve regio. Samen met partners – waaronder Saxenburgh Groep – stimuleert Vitaal Vechtdal mensen van jong tot oud om zelf actief aandacht te besteden aan de eigen gezondheid. Vitaler worden én blijven. Met als resultaat dat mensen minder gebruik hoeven maken van de zorg.

Korting op uw zorgverzekering met de gratis Vitaal Vechtdal Polis

Eén van de initiatieven van Vitaal Vechtdal is de Vitaal Vechtdal Polis. Ook dit jaar profiteren inwoners van het Vechtdal van aantrekkelijke kortingen op de zorgverzekering. U ontvangt korting bij één van de volgende zorgverzekeraars: Zilveren Kruis, Avero Achmea en ONVZ. De aanvullende Vitaal Vechtdal Polis biedt u nog meer interessante voordelen én is ook nog eens helemaal gratis. Een goede reden om over of in te stappen! Meer informatie over de gratis polis vindt u op vitaalvechtdalpolis.nl

Kies uiterlijk 31 december 2016 voor de Vitaal Vechtdal Polis

De korting op de zorgverzekering geldt ook als u al verzekerd bent bij één van deze zorgverzekeraars. Maakt u als inwoner van het Vechtdal nog geen gebruik van het voordeel van de Vitaal Vechtdal Polis? Dan is dit een goed moment om van het voordeel te profiteren. De Vitaal Vechtdal Polis kunt u eenvoudig activeren via vitaalvechtdalpolis.nl. Bent u verzekerd bij een andere verzekeraar? Stap dan uiterlijk 31 december 2016 over naar Zilveren Kruis, Avéro Achmea of ONVZ. Dit kan ook heel makkelijk via de website vitaalvechtdalpolis.nl.

Afspraak maken of meer informatie?

Heeft u hulp nodig bij het wijzigen van uw collectiviteit of bij het kiezen van de juiste zorgverzekering? Dan staan de adviseurs van Vrieling Verzekeringen voor u klaar. Maak voor een vrijblijvend adviesgesprek een afspraak via vitaalvechtdalpolis.nl of bel (0523) 20 80 40. Ook het Vitaal Vechtdal promotieteam beantwoordt in de maand december al uw vragen. Het team is bij het ziekenhuis in Hardenberg aanwezig van dinsdag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur. Met uitzondering van dinsdag 27 december, dan zijn ze er van 13.00 tot 18.00 uur. U vindt het team bij binnenkomst.

Saxenburgh kiest voor een Vitaal Vechtdal. Doet u ook mee?