09 maart 2018

Pop-up winkel in Hardenberg tijdens Week Zorg en Welzijn

Gedurende de Week van de Zorg en Welzijn (12 t/m 17 maart) opent de Saxenburgh Groep samen met Buurtzorg, Carinova, BTW, Baalderborg Groep, Ambiq, de Stuw, RIBW, Interakcountour, Naviva, Present en het Alfa College een winkelpand in Hardenberg.

De Hardenbergse zorg- en welzijnsinstellingen en het onderwijs hebben de handen ineen geslagen. In een pop-up winkel aan de Voorstraat 55 (schuin tegenover oude postkantoor) bieden ze de hele week een gevarieerd programma aan. Het doel: jongeren en zij instromers laten zien en laten ervaren hoe leuk en gevarieerd werken in deze branches is. Wethouder René de Vent zal op maandag 12 maart om 13:30 uur de opening verzorgen. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen!

De Saxenburgh trapt af op maandag 12 maart met een inkijkje in de ouderenzorg. Verschillende soorten zintuigstimulering worden gepresenteerd. Zo zijn onder andere de braintrainer en de duofiets aanwezig. Op de vrijdag staat werken in het (nieuwe) ziekenhuis en de revalidatiezorg centraal. Op zaterdag is er de mogelijkheid om te speeddaten met Saxenburgh Groep als werkgever. De gehele week is het mogelijk om te ervaren hoe het is om een dag in een rolstoel te rijden, kun je testen hoe schoon jouw handen zijn en ervaar je hoe blinden/slechtzienden de wereld zien. Benieuwd naar het programma? Klik om te downloaden Ook de overige organisaties geven een zinvolle bijdrage aan de overige dagen door onder andere verschillende workshops te organiseren. Houd onze Facebookpagina @saxenburghwerkt in de gaten!

Meer informatie over de Week van de Zorg en Welzijn is te vinden op: http://weekvanzorgenwelzijn.nl