27 maart 2018

Bekendmaking resultaat prijsvraag tijdens lustrumviering De Schoutenhof

In april 2018 is het vijf jaar geleden dat de eerste bewoners hun intrek namen in Woonzorgcentrum De Schoutenhof in Hardenberg. De Saxenburgh Groep, zorgaanbieder in dit appartementencomplex, viert dit eerste lustrum op woensdag 4 april, samen met bewoners, familie, buurtbewoners en medewerkers.

Ook andere belangstellenden zijn vanaf 14.30 uur van harte welkom in Wijksteunpunt De Schout van De Schoutenhof. Op feestelijke wijze zal dan de bekendmaking plaatsvinden van de nieuwe namen van de vier woongroepen.

De Schoutenhof ligt in nieuwbouwwijk de Marslanden in Hardenberg. Het is een appartementencomplex met 50 appartementen voor senioren, verdeeld over twee gebouwen. In een deel van het complex biedt de Saxenburgh Groep zorg aan mensen met geheugenproblematiek, in een kleinschalige woonvorm. Op de begane grond is het wijksteunpunt gevestigd, waar veel activiteiten worden georganiseerd voor de bewoners van de appartementen en mensen uit de buurt, zoals samen eten of sporten. Daarnaast verzorgt de Saxenburgh Groep in het gebouw dagbehandeling psychogeriatrie.
Om het huiselijke gevoel te versterken voor de cliënten van de kleinschalige woonvormen is een prijsvraag uitgeschreven om passende namen te bedenken voor deze afdelingen. Tijdens de feestelijke lustrumviering op woensdag 4 april zal in het wijksteunpunt de prijswinnaar bekend worden gemaakt. Belangstellenden kunnen dan tevens kennismaken met de vele zorg- en welzijnsmogelijkheden in en om De Schoutenhof, waaronder zorg thuis. De organisatie hoopt vele belangstellenden te mogen begroeten.

Datum: woensdag 4 april vanaf 14.30 uur
Locatie: Wijksteunpunt De Schout in gebouw De Schoutenhof 2
Schoutenhof 27, 7773 CC Hardenberg (woonwijk Marslanden)