02 november 2018

Trots op de succesvolle modeshow

Het is ons gelukt. Vol TROTS kijken we terug op een geslaagde modeshow. Een modeshow door en voor vrouwen met borstkanker. TROTS zijn we op de aanwezigen, fijn dat ze er waren, fijn om met hen in gesprek te gaan. SuperTROTS zijn we op de vrouwen welke de modeshow liepen. Gekleed in prachtige lingerie en badkleding liepen ze over de denkbeeldige rode loper door de gangen van de polikliniek. Iets waar je, ons inziens, toch een beetje lef voor moet hebben.

De maand oktober staat elk jaar weer in het teken van borstkanker, een maand om stil te staan bij deze ziekte. Gelukkig een ziekte waar we steeds meer vat op kunnen krijgen, maar ook een ziekte welke impact heeft op je gehele leven. Er bestaat een leven voor en na het krijgen van kanker. Om deze maand op een mooie wijze af te sluiten hebben 9 prachtige vrouwen ons laten zien dat je, ondanks dat je de ziekte hebt gehad, er nog steeds mooi uit kan zien en je gezien mag worden. Een mooiere afsluiting van deze maand konden wij ons niet wensen, en hier zijn we dus zeker TROTS op.

TROTS dat we in “ons” ziekenhuis nog steeds de zorg voor vrouwen met borstkanker kunnen en mogen geven, in de hoop dat we dit nog jaren mogen blijven doen.

We willen iedereen bedanken voor de zeer geslaagde avond; de 9 prachtige modellen, Alida en Betty van resp. After Care Boutique en BB Care Boutique, Inge van de Aa, organisatie Hyperbare Zuurstoftherapie, Knitted Knockers, het Vechtgenotenhuis, Fysiotherapie en Training Coevorden, Fysiotherapie Saxenburgh, Dietiste Saxenburgh.

Mede namens het team van de mammapoli,

Judith Kuper en Gerlinda Veurink