06 november 2018

NAH café Vechtdal organiseert bijeenkomst over Mantelzorger

NAH café Vechtdal organiseert woensdag 14 november een bijeenkomst met het thema: 'Zorgt u voor een ander?’. Als gevolg van niet aangeboren hersenletsel verandert er veel voor de persoon die het overkomt, maar ook voor de partner, kinderen en ouders.

Wanneer ben je een mantelzorger en wat betekent het om een mantelzorger te zijn? Gastspreker Erna Martens, van het Steunpunt Mantelzorg, vertelt deze avond over wat het Steunpunt voor u kan betekenen.

Vanaf 19.00 uur zijn de deuren geopend en staat koffie en thee klaar. Het programma start om 19.30 uur, de avond duurt tot 21.30 uur. U hoeft zich niet aan te melden. De toegang is gratis, evenals het kopje koffie of thee. De ontmoetingsplek is gevestigd in Dagbesteding Hardenberg  (InteraktContour), Burg. Bramerstraat 228, 7772 CE Hardenberg. Wie meer informatie wenst kan contact opnemen met Anita Norden, mantelzorgconsulent, op telefoonnummer 06 23 05 75 41.

NAH café Vechtdal is een initiatief van de Saxenburgh Groep, InteraktContour, Carinova Thuiszorg, Carinova Mantelzorg Ondersteuning, Hersenletselteam Overijssel en  Hersenletsel.nl.