02 oktober 2019

Nieuwe mijlpaal nieuwbouw Saxenburgh Medisch Centrum

De nieuwbouw van Saxenburgh Medisch Centrum bereikt met voorbereiding van de aankoppeling van het nieuwe ziekenhuis op ons bestaande warmte- en koudenet een nieuwe mijlpaal.

In het kader van deze voorbereiding zal het huidige ziekenhuis echter korte tijd zonder reguliere verwarming en koeling zitten. Het beddenhuis zal met vervangende verwarming op temperatuur worden gehouden, maar voor de operatiekamers is dit helaas niet mogelijk. De OK zal daarom tijdelijk worden gesloten.

Vanaf vrijdag 4 oktober 12 uur zal hierdoor geen klinische verloskunde mogelijk zijn, daarnaast is ook de spoedeisende hulp beperkt. Met de ambulancedienst zijn afspraken gemaakt zodat zwangeren die thuis willen bevallen, maar alsnog naar een ziekenhuis moeten op tijd naar een ander ziekenhuis gebracht kunnen worden. Dit geldt ook voor patiënten die spoedeisende hulp nodig zijn.

Naar verwachting zal de sluiting duren tot zaterdag 5 oktober 18 uur. Mochten de werkzaamheden vlot verlopen, dan zal dit eerder zijn. We doen ons best om de overlast voor een ieder zoveel mogelijk te beperken.  

Onze excuses voor het ongemak.