04 februari 2020

Workshop Look Good Feel Better - uiterlijke verzorging bij kanker

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Lichamelijk en emotioneel vormt het hele traject van ziek zijn een grote belasting. Als dan ook je uiterlijk nog eens verandert, kan dat invloed hebben op je zelfvertrouwen. Naast de lichamelijke en emotionele problemen die kanker met zich meebrengt, kan ook uw uiterlijk behoorlijk veranderen.

Soms door de ziekte zelf, soms door de behandeling. Om u hierbij te ondersteunen, organiseert Saxenburgh de workshop Look Good Feel Better. Een ervaren schoonheidsspecialist leidt de workshop. U krijgt tips en adviezen over de verzorging van uw huid en make-up. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met huidverzorgingsproducten.

Locatie

Röpcke Zweers Ziekenhuis
10 februari 2020 van 9.45 uur- 12.00 uur
Aanmelden via:
Oncologie_dagbehandeling@sxb.nl

U kunt zich melden bij de gastvrouw (hoofdingang).

De workshop

Tijdens de workshop ga je aan de slag met huidverzorgingsproducten en make-up. Je leert je onder andere opmaken wanneer je wenkbrauwen of wimpers zijn uitgevallen. Een haarwerker geeft informatie over haarwerken, maar ook over het gebruik van sjaals en andere hoofdbedekking. Kortom: de gehele workshop zorgt ervoor dat jij stap voor stap in de vingers krijgt hoe je je eigen gezicht en uitstraling hervindt.

Je bepaalt zelf wanneer je meedoet. Dat kan zijn voor, na of naast je behandeling. Vrouwen die je zijn voorgegaan zijn enthousiast over de workshops: “De praktische tips zijn fijn en ook gebeurt er iets positiefs in een tijd van zorgen en onzekerheden.” De workshops zijn gratis voor jou als deelnemer
en vinden hier in het ziekenhuis plaats. Er kunnen geen introducees worden meegenomen. Bekijk de flyer hier.