10 februari 2020

Coöperatie MSB Saxenburgh zoekt 2 gynaecologen (1,8 fte)

Wegens het vertrek van 2 collega’s - één van hen vertrekt naar het buitenland en de ander zal een functie elders aanvaarden - zoekt de vakgroep gynaecologie per 1 juli 2020 twee gynaecologen. De huidige vakgroep bestaat uit 5 leden (ieder tussen 0.8- 1.0 fte) die allen het vak in de volle breedte uitoefenen met één of meerdere aandachtsgebieden.

Wij zoeken een allround gynaecoloog die een enthousiaste teamspeler is met goede communicatieve en sociale vaardigheden en die een aandachtsgebied (verder) wil ontwikkelen. We staan voor elkaar klaar, zijn innovatief en betrokken. We maken deel uit van het VSV Vechtdal en hebben fijne contacten met de directe collega’s kinderartsen en klinisch verloskundigen. Maandelijks houden we een transmuraal MDO ten behoeve van kwetsbare zwangeren.

De topklinische ziekenhuizen Medisch Spectrum Twente en ISALA zijn onze primaire verwijspartners. We leiden coassistenten en verloskundigen op. Verder werken we nauw samen met de bekkenfysiotherapeute, seksuologe, echoscopiste en worden verschillende functies uitgeoefend door dedicated doktersassistenten. Wij participeren in het MDO bekkenbodem (ZGT/MST) en MDO oncologie (MST). In samenwerking met de dermatologen hebben wij een vulvapoli. Er is een menopauze spreekuur en wij bieden een breed pakket aan fertiliteitzorg tot en met IUI.

Hysteroscopische behandelingen, endometrium ablaties en andere kleine ingrepen vinden plaats op de behandelkamer. De organisatorische eenheid gynaecologie is onderdeel van het Medisch Specialistisch Bedrijf Saxenburgh Groep. Dit jaar staat onder andere in het teken van onze nieuwbouw. Eind mei zal de verhuizing naar het Saxenburgh Medisch Centrum plaatsvinden: een compleet nieuw ziekenhuis met luxe kraamsuites op de nieuwe Vrouw- Kind afdeling. Onze poliklinische zorg vindt op 3 locaties plaats: Hardenberg, Ommen en Coevorden. De office hysteroscopie behoort tot de mogelijkheden in onze nieuwe setting.

Voor informatie kunt U telefonisch contact opnemen met Mw N Jansen 0523-276000 (e.jansen@sxb,nl) of Mw M Wust 06-28078477 (m.wust@sxb.nl).

Stuur uw brief met CV voor 15 maart 2020 naar e.jansen@sxb.nl.