06 augustus 2020

Boek een bezoek (ouderenzorg)

Bezoek binnen onze ouderenzorg dient u van tevoren in te plannen via een online aanmeldsysteem, boekeenbezoek. Mocht dit niet lukken, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de locatie. De medewerkers zullen u hierbij ondersteunen.

Het aanmelden verloopt via een digitaal aanmeldsysteem: Boekeenbezoek. Dit systeem vindt u op de website saxenburgh.boekeenbezoek.nl. (Dus zonder www, anders komt u op een onbeveiligde site!) Via het systeem wordt geregeld, dat er niet teveel bezoekers tegelijk aanwezig zijn in het gebouw. Dit wordt per afdeling ingericht. U meldt het bezoek aan in het systeem en kiest het gewenste moment en noteert de contactgegevens van uzelf of van de bezoeker die u aanmeldt. Deze gegevens zijn alleen zichtbaar voor u. Contactgegevens van anderen zijn niet zichtbaar. Ingeval van een besmetting kan de GGD met behulp van deze registratie zo snel mogelijk contactonderzoek starten. Mocht u of u naasten niet in de mogelijkheid zijn om via digitale systeem de aanmelding te doen, dan kunt u contact opnemen met de locatie. Zij kunnen u hierbij ondersteunen.

Kom niet op bezoek wanneer u corona gerelateerde klachten heeft. Bekijk daarvoor de vragenlijst gezondheidscontrole. Wanneer u één of meer vragen met ‘ja’ moet beantwoorden, overlegt u eerst met uw contactpersoon van de locatie waar de bewoner woont. U hoort dan of bezoek wel of niet mogelijk is. Denk hierbij steeds aan wat het belang is van alle bewoners.