06 augustus 2020

Boek een bezoek (ouderenzorg)

Bezoek binnen onze ouderenzorg wordt van tevoren ingepland via een aanmeldsysteem. Mocht dit niet lukken, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de locatie en zij zullen u hierbij ondersteunen;

Het aanmelden verloopt via een digitaal aanmeldsysteem: Boekeenbezoek. Dit systeem vindt u op de website saxenburgh.boekeenbezoek.nl. (Dus zonder www, anders komt u op een onbeveiligde site!) Via het systeem wordt geregeld, dat er niet teveel bezoekers tegelijk aanwezig zijn in het gebouw. Dit wordt per afdeling ingericht. U meldt het bezoek aan in het systeem en kiest het gewenste moment en noteert de contactgegevens van uzelf of van de bezoeker die u aanmeldt. Deze gegevens zijn alleen zichtbaar voor u. Contactgegevens van anderen zijn niet zichtbaar. Ingeval van een besmetting kan de GGD met behulp van deze registratie zo snel mogelijk contactonderzoek starten. Mocht u of u naasten niet in de mogelijkheid zijn om via digitale systeem de aanmelding te doen, dan kunt u contact opnemen met de locatie. Zij kunnen u hierbij ondersteunen.

Het aanmeldsysteem zal een link tonen naar een vragenlijst gezondheidscontrole - in relatie tot corona. De bezoeker dient deze door te nemen, alvorens op bezoek te komen. Belangrijk is: neem de vragenlijst zo kort mogelijk voor bezoek door (op de dag van bezoek). Wanneer u één of meer vragen met ‘ja’ moet beantwoorden, overlegt u eerst met uw contactpersoon van de locatie waar de bewoner woont. U hoort dan of bezoek wel of niet mogelijk is, denk hierbij steeds wat het belang is van alle bewoners.