Word deze mailing niet goed weergegeven? Klik hier om in de browser te bekijken

Vanaf heden verspreidt de Saxenburgh Groep een digitale nieuwsbrief voor verwijzers. Op deze manier brengen wij u graag op de hoogte van actuele zaken en het laatste nieuws. De nieuwsbrief is bedoeld voor huisartsen, medisch specialisten en andere professionals in de eerste en tweede lijn. U kunt zich aan- of afmelden via onze website of door onderaan deze nieuwsbrief op hier afmelden te klikken.

Bekijk onze website
Melding doorgeven

Zorgdomein

Zorgdomein

Vanaf  15 april 2016 kunnen huisartsen in de regio Hardenberg via ZorgDomein patiënten digitaal verwijzen naar de Saxenburgh Groep. Op dit moment komt 90% van de verwijzingen via ZorgDomein binnen. We hopen dat op niet al te lange termijn alle verwijzingen via ZorgDomein worden gedaan. Middels deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van nieuwe producten of aanpassingen in het zorgaanbod van de Saxenburgh Groep in ZorgDomein. Klik op de link voor het laatste ZorgDomein-zorgaanbod nieuws!

Lees verder
ECG ondersteuning in Ommen

ECG ondersteuning in Ommen

Op onderstaande data is er ECG ondersteuning in Ommen.

  • woensdag 22 juni 2016
  • maandag 27 juni 2016
  • woensdag 29 juni 2016
  • maandag 4 juli 2016
  • woensdag 6 juli 2016

Op de niet genoemde data kunt u uw patiënten doorverwijzen naar de locatie Hardenberg. Klik op de link naar onze website voor meer informatie en overige data.

Lees verder

Vakgroep Cardiologie

Vakgroep Cardiologie

Per 1 april 2016 hebben Raymond Lionarons en Aart-Jan Schaap beiden hun praktijk beëindigd. Ter vervanging is sinds 1 mei 2015 Robert Denham aan het werk als Chef de clinique. Liesbeth Mellema is sinds 1 juli 2015 eveneens werkzaam als Chef de clinique, per 1 juni 2016 zal Marnix van Bemmel haar functie tijdelijk vervangen tot eind november. We zijn druk bezig om de vrijgekomen posities binnen de maatschap in te vullen voor de lange termijn.

Zodra hier meer over bekend is brengen wij u hiervan op de hoogte.

Jaaroverzicht 2015

Jaaroverzicht 2015

In week 23/24 heeft u per post het Jaaroverzicht 2015 ontvangen. Het schetst een beeld van een jaar waarin de Saxenburgh Groep de bedrijfsvoering organisatorisch en financieel nader op orde heeft gebracht, de kwaliteit van zorg verder heeft geoptimaliseerd en waarin nieuwe initiatieven ontplooid zijn. We werpen daarmee een blik op de toekomst van een organisatie die volop in beweging is. Bijgaande link geeft rechtstreeks toegang tot het Jaaroverzicht 2015. De koppen van de verschillende artikelen in het overzicht verwijzen u met een link naar de gerelateerde pagina op onze website.

Lees verder

Medisch Specialisten

Gynaecologie
Per 15 mei 2016 bij ons werkzaam: D.P.M. (Desiree) van Velzen. Mevrouw Van Velzen is van maandag t/m woensdag aanwezig. Zij is bereikbaar via de polikliniek gynaecologie op (0523) 27 63 70

Cardiologie
Per 1 juni 2016 bij ons werkzaam: M.W. (Marnix) van Bemmel. De heer Van Bemmel is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag en is bereikbaar via de polikliniek cardiologie op (0523) 27 63 40

Interne geneeskunde
Per 1 juni 2016 bij ons werkzaam: S.M. (Susan) Kemme, internist oncoloog. Mevrouw Kemme is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Zij is bereikbaar via de polikliniek interne geneeskunde op (0523) 27 63 30.

Geriatrie

Per juni 2016 hebben wij afscheid genomen van mevrouw A. Salarbaks. Mevrouw E.M. (Marlies) Regtuijt is per juni bij ons werkzaam op dinsdag en donderdag. Zij is bereikbaar via de polikliniek geriatrie op (0523) 27 63 50.

Lees verder