De Overlaat

Middenin het centrum van Hardenberg, op een steenworp afstand van supermarkt en winkels, staat de Overlaat. Dit sfeervolle appartementengebouw is gebouwd om een gezellige binnentuin waarvan de bewoners gebruik kunnen maken.

De Overlaat is een woongebouw in het centrum van Hardenberg waar de Saxenburgh Groep zorg biedt binnen 20 appartementen. Deze appartementen zijn geschik voor ouderen, die behoefte hebben aan ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg in eigen of een beschutte woonomgeving. Dit gaat met name om zorg voor cliënten met lichamelijke beperkingen. Het aanbod is gericht op het bevorderen van de eigen regie, zelfredzaamheid, zelfontplooiing en deelname aan de maatschappij van alle inwoners van de woonservicezone en de zorgvragers in het bijzonder.   

De cliënten hebben ieder hun eigen appartement. Het appartement bestaat uit een woon- en slaapkamer,een 2e slaapkamer, een keukentje, hal, badkamer en een berging. Het appartement kan naar eigen keuze worden ingericht. In het keukentje bevindt zich een elektrische kookplaat. De appartementen zijn voorzien van een verhoogd toilet en handgrepen.

 

Agenda