't Welgelegen

Zorgcentrum `t Welgelegen ligt op een mooi plekje in Gramsbergen. Het gebouw ligt op de grens van het platteland in het dorp, waar naast oude straatjes, ook de nodige moderne voorzieningen en winkels te vinden zijn. ‘t Welgelegen biedt huisvesting, verpleging en verzorging en behandeling aan ouderen.

Bekijk de video van 't Welgelegen >

Binnen 't Welgelegen staat het individuele zorgleefplan centraal. In overleg met u en uw familie, huisarts en eventueel mantelzorgers bieden wij u deze zorg en behandeling aan. Het zorg- en behandelteam bestaande uit bijvoorbeeld: de huisarts of specialist ouderengeneeskunde, Eerst-Verantwoordelijke-Verzorgende, psycholoog of fysiotherapeut stelt u met uw familie het persoonlijke zorg en/ of behandelplan op, dit wordt vastgelegd in een zorgleefplan. Dit zorgleefplan vormt de basis van alle zorg.

’t Welgelegen is onderverdeeld in drie afdelingen: Anerweerd, Oldenhof en de Schans. De afdelingen bestaan uit één- en meer persoonskamers. Verder bevinden zich in Gramsbergen daarnaast seniorenwoningen ’t Weerdje en Gramsberger State waar we ook zorg kunnen leveren.

Bekijk de visie op Ouderenzorg; Locatietypering 't Welgelegen 2016 hier.

Zorgaanbod

Ziektebeelden