Samen op weg naar vrijheid - inspiratiedag 25 september

Cliënten zoveel mogelijk de regie laten voeren over hun eigen leven.

Cliënten zoveel mogelijk de regie laten voeren over hun eigen leven. Dat willen wij samen doen: Cliënten, hun familie, vrijwilligers en zorgprofessionals. Wat zijn daarbij de mogelijkheden en kansen? Hoe geven we dit vorm? Waar lopen we in de praktijk tegen aan? Wij zijn op zoek naar de antwoorden. Samen met Vilans organiseren wij daarom een inspiratiedag ‘Samen op weg naar vrijheid.’

De inspiratiedag is op maandag 25 september van 09.30 – 17.00 uur in Zorgcentrum Aleida Kramer in Coevorden. De dag bestaat uit verschillende programma-onderdelen en een informatiemarkt. Wij nodigen cliënten/familie, vrijwilligers, medewerkers en genodigden uit om mee te doen. Geef je nu op voor één of meerdere programma-onderdelen. Deelname is gratis. Wees er snel bij, want vol is vol!

Via onderstaande aanmeldformulieren kun je je voor de verschillende programma-onderdelen aanmelden. 

Aanmelden Inspiratiedag

Voor de informatiemarkt is aanmelding niet nodig. Iedereen is van harte welkom! Kenniscentrum Vilans staat er met een stand en inspiratiebox. De Saxenburgh Groep heeft een kraam met informatiefolders en (oude) materialen die met het thema te maken hebben.

Klik hieronder om je aan te melden voor de volgende onderdelen.

De Escaperoom 

De Pubquiz

Het Lagerhuisdebat