Wijksteunpunt

Een wijksteunpunt is een ontmoetingsplaats voor buurtbewoners.

Samen met gemeente en andere zorg- en welzijnsorganisaties in de regio wil de Saxenburgh Groep buurtbewoners de gelegenheid bieden om elkaar op te zoeken en in contact te komen met welzijn, zorg en ondersteuning. Deze partijen en de gebruikers van het wijksteunpunt bekijken samen, welk aanbod van activiteiten wenselijk en mogelijk is. Op deze manier kan er voorkomen worden dat mensen in een sociaal isolement raken.

Voor al onze activiteiten geldt: voor deelnemers van buiten het zorgcentrum zijn de kosten €3,50 (incl. koffie/thee). Ook kunt u dagelijks de (warme) maaltijd bij ons nuttigen. U hebt keuze uit meerdere menu's. Het wijksteunpunt biedt tevens de gelegenheid voor het houden van feesten en partijen, waarbij men zich richt op ouderen en alleenstaanden. Iedere 3e dinsdag van de maand van 9.30 tot 12.00 uur is Optiek Animo aanwezig in de salon voor een gratis oogmeting en brilreparaties. U kunt vrijblijvend binnen lopen. Wekelijks, op de woensdagochtend, is Jentl Schoonheidsverzorging aanwezig in de salon van Aleida Kramer. Zij werkt op afspraak. Wekelijks op maandag, woensdag en vrijdag is kapper Faas aanwezig in onze kapsalon. Afspraken kunt u via de receptie van het zorgcentrum maken.

Voor meer informatie over bovengenoemde kunt u contact opnemen met de coördinator van het wijksteunpunt op 06 - 29 57 20 67.