Wijksteunpunt

Wijksteunpunt Oostloorn Behalve zorgfunctie heeft Oostloorn ook een functie als wijksteunpunt. Een wijksteunpunt is een ontmoetingsplaats voor en met buurtbewoners. In een rustige woonwijk in Hardenberg, vlakbij het centrum en station, vindt u Wijksteunpunt Oostloorn. Het wijksteunpunt is gevestigd op de begane grond van Zorgcentrum Oostloorn aan de J.C.J v. Speijkstraat 14.

Het is een ontmoetingsplaats voor de bewoners van het zorgcentrum en de buurtbewoners van omliggende woonwijken.
Samen met gemeente en andere zorg - en welzijnsorganisaties in de regio wil de saxenburgh groep buurtbewoners de gelegenheid
bieden om elkaar op te zoeken en in contact te komen met welzijn, zorg en ondersteuning.

In wijksteunpunt worden verschillende activiteiten grorganiseerd hieraan valt te denken aan biljarten, breien, bingo of een workshop. Daarnaast kunt u ook komen voor een modeshow, optreden gezamenlijk eten of voor een praatje en een kopje koffie. Er zijn vele mogelijkheden. En mocht u zelf een leuk idee hebben, laat het ons weten. Dan gaan we damen bekijken hoe we dit kunnen organiseren.
Een overzicht van alle activiteiten kunt u afhalen in het wijksteunpunt, staan op de website en worden verspreid in de buurt. Tevens kunt u voor vragen over hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw gezondheid in het wijksteunpunt terecht.
Wij nodigen u van harte uit om bij ons binnen te stappen en neem gezellig uw buurvrouw of buurman mee! 
 
Klik hier om alle activiteiten uit Wijksteunpunt Oostloorn te bekijken.