Samen voelt beter

Ouder worden gaat vaak gepaard met veranderingen in gezondheid die invloed hebben op de zelfredzaamheid. Veel ouderen vinden het steeds moeilijker om alleen thuis voor zichzelf ( en hun partner) te blijven zorgen.


Saxenburgh Thuis

U blijft het liefste wonen in uw eigen vertrouwde buurt. Ook als u door uw leeftijd of ziekte extra hulp en ondersteuning nodig heeft. De wijkverpleegkundigen van Saxenburgh Thuis kijken samen met u naar de mogelijkheden. Daarbij kunt u denken aan huishoudelijke hulp en persoonlijke verzorging, maar ook aan personenalarmering en complexe verpleegkundige zorg tot volledig pakket thuis.

Deeltijdzorg

Om verschillende redenen kan uw behoefte aan ondersteuning of zorg, tijdelijk of permanent toenemen. De Saxenburgh Groep biedt een aantal vormen van Deeltijdzorg aan die daarin kunnen voorzien. Bijvoorbeeld Dagbesteding, hier is het mogelijk om gedurende een langere periode enkele dagdelen per week hulp te krijgen bij de invulling van de dagactiviteiten.

Wonen in een seniorenwoning

Wonen in een Seniorenwoning is zelfstandig wonen in een mooi wooncomplex met alle voorzieningen en zorg om de hoek. Dat geeft een veilig gevoel terwijl u toch uw eigen leven blijft leiden. Voor Wonen in een Seniorenwoning geldt dat u een woning huurt via Beter Wonen en hier zelfstandig woont. De Saxenburgh Groep biedt ondersteuning en bemiddeling via de volgende onderdelen van het zorgpakket.

Wonen met zorg

Er kan een dag komen dat zelfstandig wonen niet meer mogelijk is. Ook dan blijft het belangrijk dat u zich veilig en comfortabel voelt in een prettige woonomgeving. In alle Wonen-met-Zorgcentra van de Saxenburgh Groep zijn uw ondersteunde zelfstandigheid en uw eigen keuzes de belangrijkste uitgangspunten. Het is aan u van welke Diensten u gebruik wil maken.