Polikliniek Plastische Chirurgie

Plastische Chirurgie is het specialisme dat zich bezighoudt met het herstel van vorm en functie. Het specialisme is veel breder dan de meeste mensen denken, bijvoorbeeld handchirurgie en de behandeling bij huidkanker of littekens maakt deel uit van ons dagelijks werk.

Borstchirurgie al dan niet in combinatie of na behandeling in verband met borstkanker, ooglidcorrecties en cosmetische behandelingen zijn bij de meeste mensen wel bekend. Binnen Saxenburgh zijn twee vaste plastisch chirurgen werkzaam nl. mevrouw  E.M.D.L Bell en de heer M. Cromheecke. Spreekuren en poliklinische operaties vinden plaats in het Saxenburgh Medisch Centrum. De plastische chirurgen worden bijgestaan door een vast team van medewerkers. Zij ontvangen u en assisteren de plastisch chirurg tijdens het spreekuur en de poliklinische operaties  voor bijvoorbeeld het carpaal tunnel syndroom, triggerfinger, soms kleine ingrepen bij de ziekte van Dupuytren of een ganglion op de vinger, verwijdering van moedervlekken, atheroomcysten of huidkanker, bovenooglidcorrectie, wenkbrauwlift, littekencorrectie, flapoorcorrecties en dergelijke.

Grotere operaties zoals borstoperaties (reconstructies, verkleiningen en vergrotingen), handoperaties zoals voor de ziekte van Dupuytren, ganglion, pees of zenuw beklemmingen of letsels hiervan, buikwandcorrecties vinden allen plaats op de operatiekamers in Klinische setting in Hardenberg.

Kijk voor meer informatie over Plastische Chirurgie ook op de patiënten folders. Voor meer informatie kunt u daarnaast terecht op:

www.nvpc.nl
             www.nerass.nl

www.nvepc.n            www.keuzehulp.info/pp/

Wachttijden

Patiënten die verwezen worden door hun huisarts kunnen, indien gewenst, binnen 2 weken terecht voor eerste consult op de polikliniek Plastische Chirurgie, voor spoedgevallen kan de huisarts altijd telefonisch overleggen met dienstdoende Plastisch Chirurg.

Spoed

Bij spoed buiten bereikbaarheid van Polikliniek Plastisch Chirurgie graag bellen met 0523-276000 en vragen naar de spoedeisende hulp voor overleg.

Klik hier voor de wachttijden.