Verpleegafdeling Urologie

Tijdens uw opname omringen wij u met de best mogelijke zorg en behandelingen en proberen wij om uw verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen. Ons afdelingsteam bestaat uit verpleegkundigen, roomservice medewerkers en afdelingssecretaresses. Omdat wij het belangrijk vinden bij te dragen aan ontwikkeling en scholing, werken hier ook leerling-verpleegkundigen en stagiaires.

Wij behandelen zowel kinderen als volwassenen. Ook mannen die problemen hebben met de vruchtbaarheid, impotent zijn of (aangeboren) afwijkingen hebben aan de geslachtsorganen zijn bij ons aan het goede adres. Daarnaast voeren we ook sterilisaties van mannen uit.

Klik hier voor meer informatie over voorbereiding of kijk op de pagina bezoek het ziekenhuisWanneer uzelf of iemand in uw omgeving wordt geconfronteerd met een bepaalde ziekte of aandoening, kan dat veel vragen oproepen. In zo’n geval bent u bij een patiëntenvereniging aan het goede adres. www.uro.nl Zij behartigen belangen van patiënten, zorgen voor informatie, zetten zich in voor onderzoek en brengen lotgenoten met elkaar in contact. 

 

 

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u contact opnemen met de verpleegkundigen of doktersassistenten van de polikliniek urologie.  Zij zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag  van 09.00-12.00 en van 14.00-16.00 uur 

Afdeling Chirurgie/orthopedie/ urologie  0523- 27 68 22