Over ons

Binnen de Saxenburgh Groep staat de mens in zijn omgeving centraal. Daarbij ligt het accent op gezondheid, wonen, welzijn en het verlenen van de best mogelijke medische zorg.

Onder het motto "Zorg dichterbij beter" brengen wij deze zorg zo dicht mogelijk bij u in de buurt. Het aanbod van zorg en ondersteuning, maar ook alle diensten zijn afgestemd op de behoeften van de inwoners van ons verzorgingsgebied. Hierbij nemen basisziekenhuiszorg en ouderenzorg de belangrijkste plaats in.

De beloftes van de Saxenburgh

1. De gouden standaard in de zorg
Onze artsen, verpleegkundigen, verzorgenden en andere medewerkers werken volgens de door de beroepsverenigingen opgestelde protocollen en werkwijzen. Zo weet u zich gewaarborgd van onze kwaliteit en professionaliteit.

2. Naadloze samenwerking
De professionals van de Saxenburgh Groep hebben regelmatig overleg met elkaar en met uw huisarts en andere zorgverleners. Zo brengen we samenhang in de zorg voor u.

3. Net als thuis
Wat bij u thuis kan, doen we bij u thuis. En anders dichtbij u in de buurt. Bent u bij ons , dan doen we ons best dat u zich thuis voelt.

4. Altijd vriendelijk
We zorgen ervoor dat al ons contact met u op een prettige en laagdrempelige manier verloopt.

5. Afgestemd op uw situatie
We proberen onze zorg zoveel mogelijk af te stemmen op uw situatie. We doen daarvoor graag een stapje extra.