Naar hoofdinhoud

Werken bij

Leren bij Saxenburgh

Om uit te groeien tot een echte zorgprofessional heb je ervaring in de praktijk nodig. Leren door het te doen! Bij Saxenburgh bestaat de mogelijkheid om door middel van stage of BBL-traject praktijkervaring op te doen.

Het bijzondere van Saxenburgh is dat we een complete zorgorganisatie zijn. We leveren zorg in alle fases van iemands leven; van ondersteuning bij geboorte tot veilige woonzorgplek als je ouder wordt. We hebben stageplekken in het ziekenhuis, maar ook op onze ouderenzorglocaties en bij de ondersteunende diensten.

Saxenburgh is een erkend leerbedrijf en jaarlijks hebben we ruim 160 plekken om te leren in de praktijk. We werken samen met zeker 17 opleidingsinstituten om een goede leerplek te bieden aan onze toekomstige collega's. Op zoek naar een stage, BBL-plek of een ziekenhuis om co-schappen te lopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Stage

We bieden verschillende mogelijkheden voor stages. Op MBO als HBO-niveau kan je bij ons praktijkervaring opdoen en het is mogelijk op je afstudeeropdracht bij ons te doen. Tijdens je stage zorgen we voor een werk- stagebegeleider die jou ondersteunt. Ons uitgangspunt is jou een zo goed mogelijke leeromgeving te bieden waar geen domme vragen bestaan en je altijd bij iemand terecht om te groeien in je vak. Ben je gemotiveerd en heb je zin om echt aan de slag te gaan in de zorg? Laat het ons weten!

Co-schappen

Saxenburgh biedt studenten Geneeskunde van de Rijksuniversiteit Groningen een (bijna) volledig programma M2 (vijfdejaars) co-schappen aan. Juist onze regionale insteek met een compleet zorgaanbod biedt de perfecte omstandigheden om co-schappen te lopen. Het Saxenburgh Medisch Centrum is een satellietlocatie van Isala in Zwolle. Het woensdagmiddagonderwijs vindt plaats in Zwolle.

Stage lopen bij ons?

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een open sollicitatie sturen?

Een open sollicitatie mag worden gemaild naar pa@sxb.nl.

Hoe weet ik welke vacatures er zijn?

Op onze vacaturesite kan je onze actuele vacatures vinden. Daarnaast zijn we actief op onze Facebook, Instagram en LinkedIn pagina.