Naar hoofdinhoud

Publiekscollege

U kunt zich hier aanmelden voor het Saxenburgh publiekscollege

Saxenburgh Publiekscollege

Het Saxenburgh Publiekscollege is een laagdrempelige, interactieve informatiebijeenkomst over een medisch onderwerp. Artsen en andere zorgverleners vertellen over verschillende ziektebeelden, behandelmethoden, preventie en nieuwe ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Dat doen ze op een manier die voor iedereen is te volgen en gaat over onderwerpen die een grote groep mensen zal aanspreken. In de pauze kunt u een mini-informatiemarkt bezoeken. Kortom, een informatief avondje uit. U bent van harte welkom!


Het eerstvolgende publiekscollege is op 28 februari. Het thema is: 'De ongezouten waarheid over je nieren.'

Waar en wanneer

Woensdag 28 februari is het weer tijd voor een Publiekscollege. De internisten vertellen deze avond over de nieren. Hoe werken de nieren en op welke manier kunt u goed voor ze zorgen? Wat als nieren niet goed meer werken? Tijdens deze avond kunt u een dialysemachine bekijken en vertelt een nierpatiënt over het leven met nierfalen.

Het Saxenburgh Publiekscollege wordt georganiseerd in het LOC+ Hardenberg. De avond begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar!

LOC+ Hardenberg
Parkweg 1a7
7772 XP Hardenberg