Naar hoofdinhoud

Publiekscollege

U kunt zich hier aanmelden voor het Saxenburgh publiekscollege

Saxenburgh Publiekscollege

Het Saxenburgh Publiekscollege is een laagdrempelige, interactieve informatiebijeenkomst over een medisch onderwerp. Artsen en andere zorgverleners vertellen over verschillende ziektebeelden, behandelmethoden, preventie en nieuwe ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Dat doen ze op een manier die voor iedereen is te volgen en gaat over onderwerpen die een grote groep mensen zal aanspreken. In de pauze kunt u een mini-informatiemarkt bezoeken. Kortom, een informatief avondje uit. U bent van harte welkom!

Waar en wanneer

Woensdag 18 oktober 2023 organiseren we het volgende publiekscollege. De kinderartsen van Saxenburgh gaan in op: 'OVER gewicht; zwaar ONDERschat'.

Het lijkt eenvoudig; 'gewoon een beetje gezond eten en leven'. Maar zo makkelijk is dat niet, dat ervaren de kinderartsen van Saxenburgh dagelijks. Ook zij zijn ouders van opgroeiende kinderen en weten als geen ander hoe ingewikkeld het kan zijn om een kind een gezonde start te geven. Hoe zorgen we ervoor dat jongeren een gezonde relatie met eten ontwikkelen in de huidige tijd?

Tijdens het publiekscollege nemen de kinderartsen u op een interactieve manier mee. Wat zijn de oorzaken van zowel over- als ondergewicht? En hoe zorgen we samen voor de gezonde start die ieder kind verdiend?

Het Saxenburgh Publiekscollege wordt georganiseerd in het LOC+ Hardenberg. De avond begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar!

LOC+ Hardenberg
Parkweg 1a7
7772 XP Hardenberg