Samen voor uw gezondheid

Gezondheid is van grote waarde voor onze kwaliteit van leven. Vaak beschouwen we onze gezondheid als iets vanzelfsprekends. Toch krijgen de meeste mensen op een bepaald moment te maken met veranderingen in hun gezondheid. Soms ontstaat er dan behoefte aan medische- en verpleegkundige zorg of ondersteuning bij het dagelijks leven.

De Saxenburgh Groep biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. 'Samen voor uw gezondheid' is daarbij ons uitgangspunt. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Op onze website kunt u lezen wat dat concreet betekent.

Missie en Visie
U goed voelen is een teken van gezondheid en welbevinden. Ook als u kort of langdurig ziek bent, ook wanneer u pijn of gebreken ervaart, ook als uw toekomst kleiner is geworden, maar juist ook dan is het fijn om u goed en vitaal te kunnen voelen. De Saxenburgh Groep werkt, zorgt, bouwt en ontwikkelt om dat te realiseren! Met medische vakkundigheid, met aandacht voor zorg en ondersteuning, in een omgeving waar u zich thuis voelt, samen met partners en samen met u. De manier waarop we de dingen doen, hebben we samengevat in een vier kernwaarden:

Zorg dichterbij Beter

  1. Goed
  2. Gastvrij
  3. Veilig
  4. Samen

We streven er elke dag naar dat u die waarden ervaart in het contact met ons! We vragen om verbetertips als dat anders is. Bekijk hier wat deze kernwaarden betekenen voor onze Ouderenzorg.

Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis is onderdeel van de Saxenburgh Groep. De Saxenburgh Groep biedt zowel ziekenhuiszorg als ouderenzorg, waaronder de volgende locaties toebehoren: Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg, Dagziekenhuis Aleida Kramer, Poliklinieken in Ommen en Westerhaar en Specialistenspreekuren in Geesteren en Dedemsvaart. Zorgcentrum Aleida Kramer in Coevorden, Zorgcentrum Clara Feyoena Heem, Zorgcentrum Oostloorn en Servicezone Marsch-Kruserbrink in Hardenberg, Zorgcentrum ’t Welgelegen in Gramsbergen en Woonzorgcentrum Nijenhaghen, Woonzorgcentrum Oldenhaghen en Zorgcentrum ’t Vlierhuis in Ommen. De Saxenburgh Groep biedt deeltijdzorg op diverse locaties in de regio. Door het bundelen van deze krachten zijn wij in staat om de zorg dichterbij u te brengen.

Verzorgingsgebied

Wij richten ons voornamelijk op de bevolking uit de gemeenten Coevorden, Hardenberg en Ommen. Uiteraard zijn patiënten uit andere regio’s ook welkom binnen de Saxenburgh Groep.

Poliklinieken

Maandag tot en met vrijdag kunt u van 08.00 – 16.30 uur op afspraak terecht op de poliklinische spreekuren van de specialisten. Enkele specialisten houden ’s avonds spreekuur.