Naar hoofdinhoud

Patiëntervaringsonderzoek

Deel uw ervaring

Wij vinden het belangrijk om te weten wat patiënten van onze zorg in het Saxenburgh Medisch Centrum vinden. Daarom nodigen wij patiënten uit om een vragenlijst in te vullen over hun bezoek aan de polikliniek of na een opname in het ziekenhuis. Met de resultaten uit het onderzoek kunnen wij de kwaliteit van onze zorg verder verbeteren.

Wilt u meedoen aan ons onderzoek? Zorg er dan voor dat u in MijnSaxenburgh akkoord geeft om uw mailadres hiervoor te gebruiken. De vragenlijst ontvangt u na uw bezoek of opname via de mail. Het invullen vraagt een paar minuten van uw tijd.

Hoe kan ik deelnemen

Stap 1: Zorg ervoor dat u in MijnSaxenburgh akkoord geeft om uw mailadres te gebruiken voor het versturen van de uitnodiging van het patiëntervaringsonderzoek. Controleer of het mailadres in MijnSaxenburgh juist is.

Stap 2: U ontvangt tussen 2 en 6 weken na uw bezoek of opname een uitnodiging om mee te doen aan het patiëntervaringsonderzoek. Deze mail ontvangt u van het onafhankelijk onderzoeksbureau Mediquest.

Stap 3: U kunt deelnemen aan het patiëntervaringsonderzoek.

Het is belangrijk om te weten dat deelnemen aan het patiëntervaringsonderzoek vrijwillig is. Dit heeft geen enkele invloed op uw bezoek of verblijf in ons ziekenhuis.

Vrijwillige deelname

Het invullen van de vragenlijst is vrijwillig en anoniem. Wij kunnen niet zien of iemand deelneemt en welke antwoorden er zijn gegeven.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het patiëntervaringsonderzoek? Neem dan contact met ons op. Dat kan door ons een mail te sturen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik deelnemen aan het patiëntervaringsonderzoek?

Zorg ervoor dat u in MijnSaxenburgh akkoord geeft om uw mailadres te gebruiken voor het versturen van de uitnodiging van het patiëntervaringsonderzoek. Controleer of het mailadres in MijnSaxenburgh juist is.

Wanneer ontvang ik een uitnodigingsmail?

Binnen twee tot zes weken na uw afspraak op de poli of opname in het ziekenhuis ontvangt u een uitnodigingsmail. Wij nodigen u maximaal twee keer per jaar uit voor het invullen van het patiëntervaringsonderzoek.