Naar hoofdinhoud

Vitaliteitsweek 2022: 19 t/m 24 september

  • 31 augustus 2022

Op maandag 19 september gaat de 8e editie van de Nationale Vitaliteitsweek van start. Tijdens deze week is er extra aandacht voor de vitaliteit van medewerkers.

Saxenburgh vindt vitaliteit een belangrijk onderdeel en bundelt daarom met diverse partijen de krachten om de vitaliteit in de regio te bevorderen. Dit doen we in een samenwerkingsverband met Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal verbindt ideeën, mensen en organisaties om met elkaar de kwaliteit van leven in de regio te kunnen behouden en bevorderen. Vitaal Vechtdal focust zich op 4 domeinen: zorg, werk, opleiding en thuis & tuin. Vitaal Vechtdal bevat 4 programmalijnen: vroeg erbij, vitale gemeente, vitale werknemer en langer vitaal.

Vitaliteit tijdens de openingsweek
In de week van 19 september is het niet alleen de Nationale Vitaliteitsweek, ook vindt deze week de officiële openings van het Saxenburgh Medisch Centrum plaats. De gehele week staat in het teken van het openen van onze deuren. Op het programma staan diverse activiteiten voor publiek, genodigden, bewoners, cliënten en medewerkers. Medewerkers worden op vrijdag 23 september ook uitgenodigd om tijdens een speciaal event in beweging te komen. Goed voor de vitaliteit én met aandacht voor teambuilding. Meer over dit event volgt in verdere berichtgeving.