Naar hoofdinhoud

Inrichting

Inrichting

We vinden het belangrijk dat u zich volledig thuis voelt bij Saxenburgh. Op welke locatie u ook gaat wonen. Daarin is uw woninginrichting heel belangrijk. Dit kunt u dan ook grotendeels zelf bepalen.

Saxenburgh zorgt standaard voor een hoog/laagbed en een nachtkastje. Vaak is er een kledingkast aanwezig, indien dat niet het geval is dan kan de eigen kast meegenomen worden. Indien dat niet mogelijk is dan zorgt Saxenburgh alsnog voor een kledingkast.

De woonruimte heeft (brandvertragende) gordijnen en vitrage, vloer- en wandafwerking. Verder kunt u de woning naar eigen smaak inrichten. Het is wel belangrijk om rekening te houden met brandveiligheidseisen en veiligheid (obstakels). U kunt ook eigen apparatuur plaatsen, zoals een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en een televisie. Maar deze apparatuur moet wel van KEMA keur kwaliteit zijn.

Vergoeding

De kosten voor het bed, de kledingkast, het nachtkastje en alle raam- wand en vloerbekleding zijn voor rekening van Saxenburgh. Wanneer u ervoor kiest uw woning geheel zelf in te richten dan is dit voor eigen rekening.

U dient de woning/appartement bij vertrek/opzegging in oorspronkelijke staat (dus de staat waarin u appartement heeft aangetroffen) op te leveren. Indien u dit niet nakomt zullen de kosten aan u worden doorberekend.

Bij Volledig Pakket Thuis en Modulair Pakket Thuis zijn de kosten voor de inrichting voor u als cliënt.