Naar hoofdinhoud

Wassen en stomen van eigen kleding

Wassen en stomen van eigen kleding

Als bewoner van Saxenburgh kunt u gebruik maken van WasMijnWas. Zij zijn gespecialiseerd in de verzorgen van persoonsgebonden kleding. Zij wassen, strijken en vouwen uw kleding. De afdeling zorgt ervoor dat uw kleding weer bij u op uw woning terecht komt.

WasMijnWas

Wilt u gebruik maken van de dienstverlening van WasMijnWas? Door middel van dit aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor deze was service.

Wanneer de bewoner zich heeft aangemeld bij WasMijnWas zal de cliënt een persoonlijke waszak ontvangen (5 stuks). Kleding wat aangeboden wordt in de persoonlijke waszak zal bij de wasserij direct gechipt worden. Er hoeft niet van te voren kleding ingeleverd te worden bij de wasserij. Er kunnen opstart kosten in rekening worden gebracht.

Zelf de was regelen

U kunt er ook voor kiezen om zelf u was uit te besteden aan mantelzorg of een eigen wasserij naar keuze. Wanneer u hiervoor kiest zullen de diensten zoals het verzamelen van vuil wasgoed niet gedaan worden door medewerkers van Saxenburgh. Hierover zult u zelf afspraken moeten maken met de eigen gekozen wasserij.

Vergoeding

Het wassen en stomen van persoonsgebonden kleding betaalt u zelf. De factuur hiervan ontvangt u vanuit WasMijnWas. Maandelijks wordt er vanuit Saxenburgh € 15,- gefactureerd voor de logistieke kosten wanneer u een overeenkomst heeft afgesloten met WasMijnWas. Dit is voor de gemaakte kosten van het vuile wasgoed verzamelen, en het schone linnengoed weer bij u op de woning terug brengen. U wordt hierin volledig ontzorgd.