Naar hoofdinhoud

Wassen en stomen van eigen kleding

Wassen en stomen van eigen kleding

Als bewoner van Saxenburgh kunt u gebruik maken van WasMijnWas. Zij zijn gespecialiseerd in de verzorgen van persoonsgebonden kleding. Zij wassen, strijken en vouwen uw kleding. De zorg zorgt ervoor dat uw kleding weer bij u op uw woning terecht komt. Het opruimen en verzamelen van de was kan door medewerker van Saxenburgh worden gedaan, wanneer u hier zelf niet meer toe in staat bent.

Wilt u gebruik maken van de dienstverlening van WasMijnWas? Door middel van dit aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor deze was service.

U kunt er ook voor kiezen om zelf u was uit te besteden aan mantelzorg of een eigen wasserij naar keuze. Wanneer u hiervoor kiest zullen de diensten zoals het verzamelen van vuil wasgoed niet gedaan worden door het personeel van Saxenburgh. Hierover zult u zelf afspraken moeten maken met de eigen gekozen wasserij.

Vergoeding

Het wassen en stomen van persoonsgebonden kleding betaalt u zelf. De factuur hiervan ontvangt u vanuit WasMijnWas. Maandelijks wordt er vanuit Saxenburgh € 15,- gefactureerd voor de logistieke kosten wanneer u een overeenkomst heeft afgesloten met WasMijnWas. Dit is voor de gemaakte kosten van het vuile wasgoed verzamelen, en het schone linnengoed weer bij u op de woning terug brengen. U wordt hierin volledig ontzorgd.