Naar hoofdinhoud

De Stekkenkamp

Welkom bij de Stekkenkamp

Welkom bij De Stekkenkamp, een sfeervol zorglandgoed in een natuurrijke omgeving op een steenworp afstand van Ommen. Op deze locatie kunt u terecht wanneer u te maken heeft met geheugenproblemen. Daarbij kan het gaan om dementie, maar ook bijvoorbeeld Korsakov, niet-aangeboren hersenletsel of restverschijnselen van een CVA.

Onze locatie

Geheugenstoornissen kunnen erg ingrijpend zijn. Niet alleen voor ouderen, maar voor iedere persoon die erdoor getroffen wordt. Wanneer de klachten zo hevig zijn dat uw dagelijkse leven vastloopt, dan kan deelname aan een dagvoorziening een goede oplossing zijn. De Stekkenkamp biedt u hiervoor een prettige en sfeervolle locatie.

Het dagcentrum is gevestigd in een eeuwenoude boerderij die deel uitmaakt van landgoed De Stekkenkamp. Dit landgoed ligt in een schitterend natuurgebied even buiten Ommen en ademt een sfeer van rust en ruimte. De boerderij is huiselijk ingericht en wordt verwarmd door middel van stoere houtkachels. Op het gezellige terras is het aangenaam toeven en in de bossen rond het landgoed kan uren worden gewandeld.

Neem 'n kijkje op onze locatie

Wat kunt u verwachten van de Stekkenkamp? Wie zijn onze medewerkers en waar staan we voor? En hoe ervaren anderen het eigenlijk bij ons? We vertellen het graag in onderstaande video. Neem 'n kijkje bij ons binnen en maak kennis met onze organisatie