Naar hoofdinhoud

Spoed | Huisartsenpost

Welkom bij de SPOED

Welkom bij de SPOED van Saxenburgh Medisch Centrum. De SPOED-locatie bestaat uit de Huisartsenpost en de Spoedeisende Hulp (SEH). Dit is het centrale punt waar u terechtkunt voor alle spoedeisende hulp.

U kunt bij de Huisartsenpost terecht voor huisartsenzorg buiten de kantoortijden van uw eigen huisarts. In de weekend en avonduren is de Huisartsenpost bereikbaar voor spoedeisende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.

De afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) is 7 dagen per week, 24 uur per dag open voor volwassenen en kinderen die op de één of andere manier spoedzorg nodig hebben.

Medrie Huisartsenpost

U kunt in de avond, nacht, weekend en feestdagen terecht bij de Spoedeisende huisartsenzorg.

Bel 0900 - 3336333 (€0,15 per minuut); alleen op afspraak!

Houd de volgende gegevens bij de hand als u belt:

  • uw naam, adres en geboortedatum (of van degene voor wie u belt);
  • de gegevens van de verzekering;
  • de naam van de eigen huisarts;
  • de medische voorgeschiedenis;
  • het medicijngebruik.
Receptie Spoed / Huisartsenpost

Spoedeisende hulp

De spoedeisende hulp (SEH) is een gespecialiseerde afdeling van het Saxenburgh Medisch Centrum die erop gericht is medische en verpleegkundige zorg te verlenen aan ongeval slachtoffers en patiënten met acute aandoeningen of verwondingen. De afdeling Spoedeisende hulp is een dynamische afdeling waar snel handelen van groot belang is. De Spoedeisende Hulp werkt ‘s avonds en in het weekend samen met huisartsenpost Hardenberg (Medrie). Samen delen zij één voordeur.

Bel 112 bij spoed!


Lees meer: Praktische informatie