Naar hoofdinhoud

BeterDichtbij

Direct in contact met uw arts of zorgverlener

Voor digitaal contact tussen patiënt en zorgverlener gebruikt Saxenburgh de BeterDichtbij app. Via deze app kunt u makkelijk en veilig beeldbellen en berichten sturen aan uw arts of zorgverlener.

Bent u patiënt bij Saxenburgh, dan ontvangt u bij het maken van een afspraak automatisch een uitnodiging voor BeterDichtbij. Wilt u BeterDichtbij gebruiken, maar heeft u nog geen uitnodiging gekregen? Vraag er gerust naar bij de afdeling waar u onder behandeling bent.

De BeterDichtbij app is beschikbaar voor alle patiënten van ons ziekenhuis en is gratis te downloaden.

Registreren

BeterDichtbij Downloaden

Wilt u de app downloaden en wilt u zich registreren? In de instructiefolder leest u alle informatie.

Lees de instructiefolder

Introductievideo BeterDichtbij

Kijkt u liever naar een filmpje om te zien hoe het werkt? Dat kan, bekijk hier hoe makkelijk het werkt, ook voor u.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over de BeterDichtbij app? Neemt u dan gerust contact op met de afdeling waar u onder behandeling bent.

Bekijk ook de pagina met veelgestelde vragen en antwoorden op de website van BeterDichtbij. U kunt uw vraag ook mailen naar service@beterdichtbij.nl of bellen met 085 – 27 35 398.

Ervaringen

BeterDichtbij is een initiatief van de Vereniging van Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ), een vereniging van 33 algemene ziekenhuizen verspreid over heel Nederland. Op de website van BeterDichtbij kunt u de ervaringen lezen van patiënten en artsen van Saxenburgh.

Naar de website van BeterDichtbij