Polikliniek Ommen

"Zorg dichterbij beter'. Dat is de slogan van Saxenburgh. Daarom komt Saxenburgh via de poliklinieken in Coevorden, Ommen en Westerhaar naar u toe. Dat betekent dat u nooit verder dan twintig autominuten hoeft te reizen voor een bezoek aan uw medisch specialist.

Diverse vakgroepen houden met grote regelmaat spreekuur op diverse buitenlocaties. Ook voor zaken zoals het prikken van bloed, het maken van een röntgenfoto of een ECG kunt u op onze buitenpoli in Ommen terecht.

Voor het maken van een afspraak heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig. Saxenburgh polikliniek Ommen is niet rechtstreeks telefonisch bereikbaar. Voor vragen, het maken of verzetten van een afspraak kunt u de poliklinieken in Hardenberg bellen.

Röntgenfoto’s en ECG’s
Voor het laten maken van huisartsen-ECG's en röntgenfoto’s kunt u bij Saxenburgh polikliniek Ommen terecht. Uw huisarts heeft informatie over de openingstijden voor het maken van röntgenfoto's en ECG's.

In Saxenburgh polikliniek Ommen houdt orthopedisch technisch bedrijf OIM Orthopedie spreekuur. U kunt hier op afspraak voor alle orthopedische voorzieningen terecht. Te denken valt aan therapeutisch elastische kousen (sport)braces, halskragen, spalken en korsetten tot schoeninlays, (semi-) orthopedische schoenen en arm- en beenprothesen.

Adresgegevens

Saxenburgh Polikliniek Ommen
Chevalleraustraat 4
7731 EE Ommen
Tel. 0523 - 27 60 00 (Saxenburgh Medisch Centrum)

Bekijk hier onze prikposten.