Naar hoofdinhoud

Kinderpoli Saxenburgh Groei

Welkom bij de Kinderpoli

De zorg voor kinderen vraagt een andere aanpak dan de zorg voor volwassenen. Daarom werken we op de Kinderpoli met gespecialiseerde kinderartsen en verpleegkundigen. Zij behandelen niet alleen de ziektebeelden, maar zorgen er ook voor dat het verblijf in het ziekenhuis voor uw kind zo prettig mogelijk is. Met aandacht voor angst, zorgen en spanning en door u continu te betrekken bij de zorg voor uw kind.

Onze kennis

Daardoor zijn zij in staat om het merendeel van de ziektebeelden te behandelen. Daarnaast heeft iedere kinderarts een speciaal aandachtsgebied, zoals kinderlongziekten, kindergastro-enterologie, nierziekten, gedragsproblemen enzovoorts.

Zorg op maat

Wij streven ernaar om uw kind met de grootst mogelijke zorg te omringen. Daarom wordt op het moment dat uw huisarts besluit om uw kind te door te verwijzen naar onze kinderpoli, aan de hand van de zorgvraag al gekeken bij welke kinderarts uw kind het best op zijn of haar plek is.

Onze locatie

De polikliniek kindergeneeskunde is gevestigd in het Viderusgebouw, gelegen aan de achterzijde van het Saxenburgh Medisch Centrum. De polikliniek is te bereiken via de Parallelweg/Verlengde Korte Steeg. Adres: Röpcke-Zweerslaan 2.

Wachtruime Saxenburgh Kinderpoli Groei
Kinderpoli
Lees meer: Praktische informatie