Naar hoofdinhoud

Open MRI Nederland

Welkom bij het diagnostisch centrum Open MRI Nederland

Het diagnostisch centrum Open MRI Nederland (OMN) te Hardenberg is 5 dagen per week geopend én beschikt over de nieuwste apparatuur. Hiermee bieden we de hoogst mogelijke zorg op het gebied van MRI diagnostiek. Door de uitgebreide openstelling van het diagnostisch centrum Open MRI Nederland kunnen wij veel patiënten helpen.

Hitachi open mri

Wij staan voor u klaar

Bij het onderzoek wordt u begeleid door een team van servicegerichte medisch specialisten. De ervaren laboranten (her)kennen de ‘knelpunten’ van mensen met bijvoorbeeld claustrofobie of fysieke beperkingen. Indien nodig, plannen ze voor u extra tijd om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de scan. Onze radiologen beoordelen vervolgens de beelden, maken een verslag van het onderzoek en sturen de resultaten naar uw arts. Binnen een paar dagen na de MRI scan kunt u de uitslag van het onderzoek met uw arts bespreken.

MRI-onderzoek aanvragen

Het aanvragen van een MRI-onderzoek bij Open MRI Nederland is altijd op verwijzing van een arts. Artsen en patiënten kunnen zelf een afspraak maken met behulp van het aanvraagformulier (Klik hier). U kunt het formulier na volledig te hebben ingevuld, mailen naar radiologie@sxb.nl. Na ontvangst van een aanvraagformulier neemt Open MRI Nederland binnen 2 werkdagen contact op met de patiënt om een afspraak te maken. In geval van spoedopdrachten verdient het aanbeveling telefonisch contact op te nemen met Open MRI Nederland via telefoonnummer (0523) 27 63 63.

Download het aanvraagformulier
Lees meer: Praktische informatie