Naar hoofdinhoud

Vrouw Kind Centrum

Welkom bij

Welkom bij het Vrouw Kind Centrum van Saxenburgh. In ons centrum werken verschillende specialismen samen aan de zorg voor vrouw en kind. Hierbij gaat het om Fertiliteit, Gynaecologie, Verloskunde en Kindergeneeskunde. Door samen te werken in één centrum kunnen we optimale zorg bieden aan u en uw kind.

Zorg op één plek

U kunt terecht bij het Vrouw Kind Centrum voor alle vragen, klachten en problemen rondom vruchtbaarheid, gynaecologie, zwangerschap en bevalling en medische zorg voor uw kind. We werken met een ervaren team van kinderartsen, gynaecologen, (specialistisch) verpleegkundigen en verloskundigen aan de beste zorg voor u, uw partner en uw kind. Dat doen we door persoonsgericht te werken, waarbij we zoveel mogelijk aansluiten bij persoonlijke gewoonten, behoeften en voorkeuren. Op die manier maken we het verblijf in ons centrum zo prettig mogelijk.

Gezinsgerichte zorg

In het Vrouw Kind Centrum werken we vanuit gezinsgerichte zorg. Dat betekent dat u als moeder zoveel mogelijk bij uw kind blijft en alleen van elkaar wordt gescheiden als dit medisch noodzakelijk is. Natuurlijk wordt uw partner hierin zoveel mogelijk betrokken en is er veel ruimte voor samenzijn en overnachten. Wanneer u zelf gezond bent en uw kind moet worden opgenomen, dan bieden we de mogelijkheid tot rooming-in.

Impressie

Een impressie van het Vrouw Kind Centrum